Loading...

Kaikkea liittyen lattioihin, maaleihin ja tapetteihin

Eteläpohjan Lattia Oy:ssä asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua tekemään kaikki lattiaremonttiisi liittyvät työt. Kun haluat seinillesi uudet sävyt, neuvomme myös mielellämme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvat tapetit ja maalit. Yrityksellämme on pitkä ja monipuolinen kokemus alalta. Tarjoamme asiakkaillemme korkeaa laatua ja hyvää palvelua.

Teemme kaikkea lattian hionnasta kokonaisten märkätilojen täydellisiin remontteihin. Tarjoamme laadukasta palvelua sekä yksityisille että yrityksille Närpiön lähiseuduilla, Pirttikylästä Merikarvialle ja Kauhajoelle.

Myymälämme

Myymälässämme on laaja valikoima lattiamateriaaleja, maaleja, tapetteja, seinä- ja lattiakaakeleita sekä kylpyhuoneen kalusteita. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmis neuvomaan sinua etsiessäsi juuri sinulle tarkoituksenmukaisinta tuotetta, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Voimme auttaa sinua seuraavissa:


 LATTIAMATERIAALIT,  TAPETIT,  MAALIT,  SEINÄ- ja LATTIAKAAKELIT,  KYLPYHUONEEN KALUSTEET,  LATTIAN PÄÄLLYSTYS,  LATTIAN HIONTA,  LATTIAN TASOITUS
 

Toimittajamme


sydbottens-logo-fin

+358 6 2211495
Ringvägen 27, 64100 Kristinestad, Finland
info@sydbottensgolv.fi